Hoe kan je geld verdienen met Upland?

Om je even een beeld te geven van Upland, leggen we het concept kort uit. Upland is te zien als een virtuele versie van de aarde, met eigendommen zoals in de echte wereld. Hierbij kan je denken aan gebouwen, treinstations en andere plekken. Je kan deze eigendommen kopen, verkopen en ruilen met andere Upland-spelers. Hierbij maak je gebruik van de eigen valuta van de game, genaamd UPX. Dit is een in-game munt die vergelijkbaar is met alle andere crypto’s, maar alleen bruikbaar is binnen Upland. Hiermee wordt voorkomen dat er met UPX gehandeld wordt buiten de controle van de makers van de game.

Upland crypto Game

Maak via deze link een Upland-account aan en verover de digitale vastgoedwereld.

De gamemakers hebben hun handen ineengeslagen met Tilia Pay zodat de gebruikers hun digitale eigendommen kunnen verhandelen tegen fiatvaluta’s, zoals Amerikaanse Dollars. Dit maakt Upland het eerste platform dat eigendom van digitale activa biedt via blockchain-technologie én waarmee je met zowel fiatvaluta als crypto-valuta kan betalen. Wanneer jij dus goed handelt met de eigendommen in Upland, kan je daadwerkelijk echt geld verdienen.

Er zijn meerdere manieren om UPX te verdienen. Allereerst kan dit door slim te handelen. Ook brengen de eigendommen een jaarlijks rendement op van zo’n 17% van de prijs. Verder kan je deelnemen aan events en dagelijkse speurtochten om beloningen te verdienen. Zodra jij de magische grens van 10.000 UPX hebt bereikt, wordt er automatisch een EOS blockcahin-account voor je gemaakt waarmee je jouw in-game middelen kan beheren. Zo ben jij de enige die hier de controle over heeft. En dat dit alles niet alleen een succes is voor de makers van de game, maar ook voor sommige gebruikers, dat bewijst het onderstaande verhaal.

Het succesverhaal van Upland-gebruiker BEN68

Het gebruikersbestand van de game groeit exponentieel en spelers hebben ongelofelijke rendementen gezien nadat ze wat tijd in hun vastgoedinvesteringen hadden gestoken. Op de vraag hoe het vermogen van spelers is veranderd in de loop van de tijd, antwoordde een speler genaamd BEN68 het volgende:  “From 4,000UPX when I started in January 2020, to 64,500,000UPX in June 2021”. Voor de snelle rekenaars onder ons: dit is een toename van 1.612.400% van het vermogen! 

Crypto app geld verdienen telefoon

De succesvolste crypto game van dit moment

Het succes van de game en het geloof in het concept werpen hun vruchten af. Upland heeft namelijk onlangs aangekondigd dat er meer dan 1 miljoen (!) eigendommen verkocht zijn. Hiermee komen ze steeds dichterbij de aarde zoals in de realiteit. Om dit te vieren hebben de makers van Upland van 19 juni tot en met 21 juni speciale in-game uitdagingen georganiseerd waarmee UPX-beloningen te verdienen zijn. Houd de website van Upland in de gaten voor volgende in-game uitdagingen om aan deel te nemen. 

upland game crypto

In samenwerking met Upland