SharkRace NFT Superpack

In de volatiele wereld van vandaag heeft het nieuwe project SharkRace een ‘NFT Super Pack’ ontworpen voor een maximaal rendement op je investering. Binnen één digitale box, krijg je een aantal hulpprogramma’s en extraatjes zoals één premium collectible NFT-Shark met toegang tot het Rarity Upgrade platform, 3 keer gaming NFT meta-sharks, cashback in tokens, levenslange airdrops voor leden, staking voorkeuren en stemrecht.

 

De eerste aanpasbare NFT’s met Rarity Upgrade

Wat echt uniek is aan SharkRace, is dat ze de eerste ter wereld zijn met een NFT Rarity Upgrade Platform, gecentreerd rond de te verzamelen haaie. De demo van het platform is al live gegaan waar jij jouw shark kan upgraden met nieuwe items.

Het leuke aan dit project is dat elke NFT Shark-holder de initiële zeldzaamheidsindex van zijn Shark kan vermenigvuldigen en zelf de zeldzaamste NFT creëren. De exclusieve 20.001 stuks zijn gemaakt door kunstenaars die hebben gewerkt met wereldwijde topmerken zoals Disney. De collectie is gebouwd op de BSC blockchain en heeft 1000+ handgetekende kenmerken van topkwaliteit, verdeeld over de gegenereerde Sharks en de Rarity Upgrade store.

Het NFT-aanpassingsplatform lijkt op een online kledingwinkel waar je jouw personage kunt upgraden met superzeldzame accessoires en zelfs GIF-geanimeerde eigenschappen. Je kunt ze allemaal uitproberen in de paskamer en kiezen wat echt bij jouw stijl past. Alle traits op het Rarity Platform zijn premium en zorgen gegarandeerd voor een level in je NFT meta-data. Het is een plek om je NFT in prijs te laten stijgen en te genieten van een fantastische creatieve ervaring met je asset.

Een grote zeldzaamheidswedstrijd met een prijzenpot van 100.000 dollar zal de interesse van spelers in monetisatie en de competitieve geest nog meer aanwakkeren. Na de Contest zal de collectie voor de rest van de tijd vast in vorm zijn. NFTs kunnen worden verhandeld op de SharkRace marktplaats.

SharkRace NFT 1

 

De Play to Earn games van SharkRace

Sharkrace heeft twee play-to-earn NFT games in ontwikkeling, en aimt op de eerste succesvol uitgebrachte beta. Het team achter de games belooft geweldige monetization modellen, laagdrempelig maar vermakelijk gameplay design, goede graphics, en veel aanpassingsmogelijkheden. Spelers kunnen extra vaardigheden, levens en boosters krijgen op het spelplatform, dat ook dienst doet als marketplace voor de secundaire verkoop van gaming sharks en in-game assets.

Speciale gaming meta-sharks komen als unieke NFT’s die compatibel zijn voor zowel Shark Race als Shark Battle games. Beide spellen zullen ook het studiebeursprogramma ondersteunen.

Game 1: Shark Races

In een 3D-grafisch metaversum strijden intelligente en meedogenloze meta-haaien in races om de SharkBank en game artifacts. Spelers verdienen geld door in-game activa te verkopen die ze tijdens de race hebben verkregen en door geldprijzen te winnen uit de SharkBank.

 

Game 2️: Sharks battle

Meta-haaien zijn woedende strijders op leven en dood die vechten om de bank te grijpen! Het tweede spel is een 2D multiplayer gebaseerd op deck-building mechanics: alle Shark’s onderdelen en Shark’s uitrusting geven een unieke set kaarten. Elke Shark combinatie versterkt de hand met unieke vaardigheden. De dynamiek van de klassieke single of multiplayer gevechten worden gecombineerd met strategische complexiteit en de mogelijkheid om je personage een boost te geven.

SharkRace op BSC-blokchain

Het BSC blockchain netwerk is de basis voor het SharkRace project en maakt snelle en veilige transacties mogelijk. Bovendien worden alle operaties voor NFT-rarity-upgrade, in-game prijsdistributie en levenslange airdrop onafhankelijk van derden uitgevoerd door slimme contracten die door Hacken worden gecontroleerd. Het project is volledig compatibel met Metamask en ondersteunt Wallet Connect.

SharkRace IDO binnenkort beschikbaar

SharkRace heeft zijn eigen token SharkCoin (SHRK), ontwikkeld op de BSC blockchain. Het nut van deze token is erg breed. Zo kan je het gebruiken voor het kopen van een NFT, zeldzaamheid upgraden, spel transacties maken, gebruiken in de marktplaats, en je kan de token staken.

Een tof project om naar uit te kijken! SharkRace IDO’s vinden plaats op 16-17 mei 2022 op verschillende platforms, waaronder op de launchpads Seedify & EnjinStarter. Het project is in perfecte vorm voor de komende token verkoop met de meeste van haar functies gelanceerd of klaar om te lanceren.