De rijke sportgeschiedenis van PUMA

Er is een handvol sportmerken die zowel op het veld als naast het veld de grootste spelers zijn. Eén ding is zeker: PUMA kunnen we sinds de oprichting in 1948 rekenen tot een van de grootste. Voetbal zit in de genen van het merk en dat de schoenen van PUMA een grote rol hebben gespeeld in het veld, dat staat vast. Zo had de Braziliaanse superster Pelé – volgens velen de beste voetballer die de wereld ooit gekend heeft – PUMA schoenen om zijn voeten toen hij de wereldbeker in 1962 de lucht in hield. Andere wereldsterren zoals de Portugese spits Eusebio en de ongekend snelle Usain Bolt volgden.

sneakers PUMA

Nu is de tijd aangebroken dat de nieuwe generatie talenten zowel op het veld als buiten het veld de show gaat stelen met de schoenen van PUMA.

“Inspired by the movement and motion of city life”

De nieuwe PUMA Wild Rider voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de Rider sneakers. De frisse materiaallagen en futuristische cirkels op de tussenzool maken de sneaker een ware eyecatcher. Het ontwerp van de sneakers is geïnspireerd op de beweging van het stadsleven: “Always going forward, further, faster and beyond.” Hier is onze internationale hoofdstad Amsterdam het ultieme voorbeeld van. Overal waar je kijkt, zie je mensen samenkomen, kids voetballen en meer. Kortom: een wereldstad die volop leeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 433NL (@433nl)

En dat de nieuwe PUMA Wild Rider een geliefde sneaker is, dat zie je terug aan de mensen die ze dragen. In onze hoofdstad zie je bekende Ajax-voetbalspelers als Sébastian Haller en Mohammed Kudus deze schoen rocken. Zij benadrukken dat de stad hun levens heeft bepaald. Niet alleen de plekken waar zij vandaan komen, maar ook de stad waar ze zich nu bevinden.

Waar ze vandaan komen heerste een sterk familie-gevoel met de mensen om hen heen. Mensen waren in hun community’s hecht, maar toch waren de omstandigheden niet ideaal. Kudus zijn jeugd stond in het teken van overleven en dat is terug te zien in zijn harde speelstijl. Beide spelers zijn wie ze zijn door de levende stad en de mensen om hen heen, met wie ze dingen kunnen delen.

nieuwe sneaker puma

De schoen is een samensmelting van het verleden en de toekomst met elementen van de klassieke sportschoenen en de moderne Rider sneakers. En dat het opvallende sneakers zijn, dat kan je wel stellen. De sneaker heeft een bovenwerk van nylon met suède overlays, wat zorgt voor een hoogwaardige look. De gelaagde constructie zorgt niet alleen voor een robuuste en sportieve uitstraling, maar gunt jouw voeten ook het ultieme comfort.

puma sneaker kleur

Wild Rider

PUMA €100,00 Shop nu
puma zwarte sneaker

Wild Rider

PUMA €100,00 Shop nu

Door de sportieve uitstraling van de nieuwe Wild Rider sneakers van PUMA zijn deze schoenen perfect te combineren met al jouw casual looks. Combineer de sneakers deze zomer met regular of slim-fit jeans, rol je broekspijpen op, rock er een basic T-shirt op en je bent ready to go. De schoenen zullen ongetwijfeld de aandacht trekken in al jouw outfits, de aandacht die ze verdienen.

Check deze link voor de prijs, verschillende colourways en meer info over de sneaker.

In samenwerking met PUMA