In 2008 stelde Satoshi Nakamoto een bijna belachelijk idee voor, een witboek dat een revolutie teweeg zou brengen in geld en waarde zoals wij dat zien en kennen, waaruit indirect decentraal financieren (DeFi) werd geboren. Met de komst van DeFi is veel intermediaire macht losgelaten, en de wereld beweegt zich nu naar financiële soevereiniteit waar niemand meer geld controleert.

 

Wat is de waarde van geld?

Waarde is wat mensen zeggen, ongeacht onze geografische posities, geslacht, ras, etniciteit, godsdienst, of gekozen autoriteiten – DeFi; de homogene mix van algoritmen die door niemand wordt beheerd, met de bedoeling door iedereen te worden gebruikt.

DeFi brengt een holistische benadering van investeringen, waarde, alles wat met financiën te maken heeft, met de bedoeling het fiat systeem overbodig te maken, maar als alles gezegd en gedaan is, ontkiemt er een vraag als onkruid, want hoe kun je transacties verrichten in een wereld gevuld met mazen, in dit geval, cybercriminelen? We hebben allemaal een toevluchtsoord nodig om DeFi droom te actualiseren, omdat de meeste Traditionele Financiële (TradFi) diensten en producten nu allemaal op de Blockchain staan. Het belangrijkste kenmerk van de hele ontwikkeling is de mogelijkheid om deze instrumenten binnen een paar minuten in te schakelen en de ongekende transparantie die dit met zich meebrengt. De blockchain kan ons echter slechts zoveel transparantie geven die het ons biedt.

In 2019 kwam een set van zeer ervaren ondernemers, ontwikkelaars, productontwerpers, blockchain marketeers en bedrijfsstrategen, ondersteund door een groep gerenommeerde en gerespecteerde adviseurs in de crypto-industrie, samen om Bictory Finance te creëren, een veilige haven voor Global, DeFi, en NFT Investeerders.

Bictory

 

Het doel en de missie van Bictory

“Het ontwikkelen van een suite van producten die ontwikkelaars, liquiditeitsaanbieders, makers en handelaren op Concordium in staat stelt om crypto te verhandelen, en veilig liquiditeit te verschaffen.”

Terwijl de cryptowereld richting financiële dominantie onder de massa’s reikt, is het idee om verder bij te dragen aan gedecentraliseerde financiële controle door het aansturen van naadloze navigatie van de crypto markt voor Traders, ontwikkelaars, liquiditeitsverschaffers, en zo de ideale bestemming voor iedereen te worden. Het Bictory-team bouwt hun platforms op een blockchain die voldoet aan de regelgeving, genaamd Concordium. Het blockchain-platform Concordium is gebouwd om een snelle, veilige en stabiele gedecentraliseerde uitwisseling te bieden voor iedereen in het systeem. Het integreert een protocol-level ID-laag die tot doel heeft de naleving van de regelgeving voor elke gebruiker te waarborgen, terwijl de anonimiteit behouden blijft.

Bictory’s DevOps hebben Concordium’s ID-laag functie ontwikkeld en geïntegreerd in Bictory’s exchange. Het team bouwde zijn design flow om te integreren met Concordiums netwerk en zijn financiële rol uit te voeren terwijl het compliant blijft.

Terwijl de DeFi ruimte blijft groeien, met verhoogde interesse van zowel individuen als traditionele wereldwijde investeerders, zoekt Bictory een niche voor zichzelf door een veilige, snelle en beveiligde handelsomgeving te creëren voor deze investeerders die een stap willen zetten in de wereld van cryptocurrency. Het team wil een hybride beurs bouwen die bestaat uit een op elkaar inwerkende CEX & DEX voor cryptocurrency’s om de adoptie van Blockchain en crypto te versterken, en een nieuwe gemeenschap te openen van zowel bestaande cryptogemeenschappen als nieuwe deelnemers die op zoek zijn naar conforme handel.

 

Waarom Concordium?

Concordium is een blockchain gemaakt voor iedereen in de DeFi ruimte, gericht op bedrijven en organisaties die op zoek zijn om te migreren naar DeFi. Haar Blockchain, een gebruiksvriendelijk platform gebouwd om aan regelgeving te voldoen en slimme contracten af te handelen, is ontwikkeld om uiteindelijk volledig gedecentraliseerd te zijn door middel van een gemechaniseerde constructie.

Concordium gebruikt de A&C benadering. Echter, voordat een transactie op de Blockchain wordt uitgevoerd, wordt de account van iedere gebruiker op het Concordium netwerk gekoppeld aan een echte identiteit, geverifieerd door een identiteitsverificatie. Verder maakt Concordium’s mechanisme gebruik van een tweelaags protocol, de Nakamoto-stijl Blockchain, en zijn eigen Concordium synchrone finaliteitslaag waardoor transacties met hoge doorvoer en snelle bevestigingen mogelijk worden. Concordium sharding ontwerp maakt cross-shard transacties mogelijk via een communicatieprotocol. De architecturale constructie van het protocol is zodanig dat er een one-account-one-shard communicatie-array is; dit maakt interoperabiliteit en communicatie mogelijk tussen shards en tussen Concordium en andere blockchains.

 

NFT integratie van Bictory

Bictory identificeert zich met Concordium’s missies en visie om een bedrijfsgeoriënteerde en compliant-klare blockchain aan te sturen, die ontwikkelaars in staat stelt om authentieke, gestructureerde en geloofwaardige oplossingen op Blockchain te bouwen.

Bictory’s DEX platform is in eerste instantie gebouwd op het Concordium netwerk; het team heeft echter plannen om later bruggen te bouwen en uit te breiden naar andere belangrijke blockchain-ketens. Met de komst van Bictory’s producten zoals Bictory NFT’s; met de toevoeging van Bictory’s eigen collectie van 9999 monumentale NFT’s genaamd “Terrestria” gecreëerd en geslagen door Bictory, willen ze de NFT houders exclusieve toegang geven tot een suite van producten en diensten, met een aantal serieuze extraatjes

Bictory NFT Marketplace is ontworpen als een arena van commerciële transacties waar gebruikers NFT’s kunnen verzamelen, slaan en verhandelen op ons platform. We zijn van plan om onze marktplaats te vullen met artiesten, atleten, beroemdheden, merken, NFT verzamelaars, en digitale crypto natives om een nieuw tijdperk van NFT cultuur in te luiden.


Bictory heeft een functioneel, robuust handelsplatform ontwikkeld om digitale activa op een gecentraliseerde en gedecentraliseerde manier uit te wisselen, en is daar nog steeds mee bezig. Met Bictory’s CEX&DEX platformen, zullen gebruikers in staat zijn om future trading, spot trading uit te voeren, sneller te handelen met lagere transactiekosten terwijl ze genieten van een fantastische UI/UX ervaring in de veiligheid en robuuste beveiliging van Bictory’s toevluchtsoord weg van hackers en dure gaskosten.

Net als dat, blijven de roadmap en doelstellingen van het team uitbreiden, grenzen bereikend in DeFi ruimte; wie weet, misschien op een dag zal Bictory Finance worden beschouwd als de Tesla van DeFi ruimte, als we diep een eigen niche in deze nieuwe wereld zoals we die kennen.