De nieuwe New Balance: 990v6

Ben je op zoek naar een gloednieuwe, unieke sneaker? This is the one. New Balance komt nu met de Made in Usa 990v6, een mix van zowel modern als tijdloos vakmanschap.

nieuwe new balance sneaker

Made in USA 990v

New Balance €240 Shop nu

Anno 2022 (en 2023) zijn heritage hardloopschoenen uitgegroeid tot een basisbehoefte en zie je ‘runner’ schoenen ook in het straatbeeld als echte sneakertrend. De schoen werd oorspronkelijk ontworpen als ‘de beste hardloopschoen in de markt’ en verscheen 40 jaar geleden voor het eerst in de schappen.

‘’De 990-serie is zo goed, dat we nooit zijn gestopt met het maken ervan.’’ – New Balance

Vandaag de dag zijn er meerdere aanpassingen aan het ontwerp en de kleuropties gedaan, maar de aspirationele status van de 990 is nooit veranderd. Om dit te vieren, lanceert het merk een vernieuwde “Runners Aren’t Normal” campagne. New Balance atleten Sydney McLaughlin en Trayvon Bromell showen de connectie tussen de mensen die de schoenen dragen, voor zowel prestatie als stijl.

new balance nieuwe sneaker

Het is een stijlvolle en comfortabele schoen. De verschillende grijstinten maken deze sneaker veelzijdig, waardoor hij dit najaar perfect staat bij al jouw casual en sportieve outfis. Door de toevoeging van de FuelCell tussenzool is de evolutie van de 990 niet alleen te zien maar ook te voelen. De nieuwe “Made in USA 990v6” is vanaf 15 december wereldwijd te koop bij geselecteerde retailers of via de website van New Balance.

Jouw all-day, everyday sneaker: het 550 model

Het klassieke all-day model dat bij elke outfit past; veelzijdiger dan dit wordt het niet. We hebben het natuurlijk over de 550’s, misschien wel het meest gewilde model van New Balance. De nieuwe colourway White met natural indigo en burgundy geeft met de accenten een sportieve vibe aan de schoen.

New Balance Wit Indigo Burgundy

Sneaker 550

New Balance €150 Shop nu

Ga voor hoge sneakers met het 650 model

Mocht jij het over een andere boeg willen gooien door te gaan voor een hoge sneaker, doe dit dan vooral met de New Balance 650. Deze schoen is de perfecte combinatie van tennisdesign uit de jaren 80 en perfecte ondersteuning voor en gestroomllijnde look. Een sportieve, hoge sneaker die perfect voor het najaar is. Dit model is onlangs in twee nieuwe colourways gelanceerd: White met cloud gray en White met green.

New Balance 650 Wit

Sneaker 650

New Balance €160 Shop nu

Een Amerikaanse klassieker: het 580 model

Ook de iconsiche 580 krijgt een nieuwe colourway. Deze schoen is niet meer weg te denken in het straatbeld in de Verenigde Staten, maar is in ons land nog ondergewaardeerd. Onterecht, als je het aan ons vraagt. Deze sneaker ontstond door een regionale aanpassing aan de 585 en groeide in de straten van Harajku binnen no-time uit tot een vaste waarde in de sneaker scene. Het moderne model met een afgeslankte teen en ruig ontwerp is een van de meest onderscheidende modellen in de geschiedenis van New Balance. Geen twijfel over mogelijk. De nieuwe colourway Natural indigo met moonbeam en light aluminum met een mesh bovenwerk en suède overlay maakt deze sneaker uitermate geschikt voor dit najaar.

New Balance 580 Natural Indigo

Sneaker 580

New Balance €140 Shop nu

Het populaire 90/60 model

Als er een schoen niet mag missen in jouw garderobe, dan is het de 90/60 van New Balance. Het gloednieuwe model vliegt als warme broodjes over de toonbank. Dat robuuste sneakers – schoenen met een wat ‘lompere’ vibe – sinds een aantal jaar populair zijn, dat hoeven we niemand meer te vertellen. Genoeg reden om de 90/60 in een nieuw jasje te steken toch? Gelukkig dacht New Balance daar ook zo voer. De nieuwe kleuren “Truffel” en “Ivory Cream” zijn vanaf nu te koop.

New Balance 9060 Ivory Cream

Sneaker 9060

New Balance €160 Shop nu