Voor een lange tijd waren Bitcoin, Ethereum en aanhang enkel toegankelijk voor enthousiastelingen en first adopters die bereid waren om zich te verdiepen in de technische details van een nieuw feature genaamd: blockchain. Tegenwoordig is dat anders. De technologie rond crypto heeft zich ontwikkeld tot een punt waar je het niet volledig hoeft te begrijpen om het te kunnen gebruiken, en dat is dus goed nieuws voor velen.

 

Crypto wordt toegankelijker voor iedereen

Laten we het uitlichten aan de hand van een praktisch voorbeeld. Stel dat je oma een verrukkelijke cranberryjam maakt en daar een bedrijfje van wil maken. Vandaag de dag kan ze in enkele minuten een crypto-wallet aanmaken, beginnen met verkopen en betalingen in crypto ontvangen. Nog een paar klikken en ze kan dat omzetten in gewoon fiatgeld (waarbij ze natuurlijk volkomen transparant is over haar verdiensten en belasting betaalt).

Maar wat nog cooler is, ze kan nog een stap verder gaan en haar eigen crypto uitgeven, het ‘CryptoJam’ noemen en beginnen met de verkoop van $JAM uit de digitale schappen. Bewonderaars van haar recept en gelovers in haar bedrijf kunnen $JAM gaan opkopen, waardoor je oma het kapitaal kan gebruiken om de productie van jam verder te verbeteren, kosten te verlagen en zelfs te experimenteren met nieuwe recepten. Vroege kopers zullen in staat zijn om later hun verworven $JAM te verkopen, net zoals ze dat zouden doen met aandelen als oma’s bedrijf bloeit en de prijs van $JAM stijgt. In principe is het een win voor iedereen. Je oma, $JAM-holders en degenen die trek hebben in de cranberryjam van je oma.

Optimalisatie van de token

Zelfs een paar jaar terug zou dit scenario niets minder dan fantastisch zijn, maar de dingen zijn drastisch veranderd met de komst van Kaizen.Finance. Kaizen is een volledig geautomatiseerd platform waarmee je jouw eigen crypto-token kunt uitgeven, de beveiliging en bescherming ervan van de technische kant van de dingen mogelijk kunt maken, het kunt overbrengen naar crypto-platforms om je eerste aanbod te creëren, en het kunt distribueren naar vroege investeerders. Met andere woorden, het Kaizen-platform neemt het volledige technische aspect van crypto op zich.

Er zijn eerdere projecten geweest die voorlopers waren op Kaizen, maar Kaizen is het allereerste platform dat geen coderingskennis of kennis van crypto vereist. Het team van experts achter Kaizen zal iedereen helpen bij het kiezen van de juiste soort cryptocurrency, je begeleiden bij tokenomics, je begeleiden bij het proces van het aanbieden van tokens en je zelfs introduceren bij de nodige facilitators.

Kaizen pic

Alles is echter niet zo eenvoudig. Om je crypto te laten verkopen, heb je manieren nodig om kopers aan te trekken en te interesseren voor jouw bedrijf. Het is ook belangrijk om bestaande blockchains te overwegen en degene te kiezen die geschikt is voor de uitgifte van je crypto token. En laten we niet vergeten dat het principe van cryptocurrency natuurlijk ook een beetje de toekomst is.

De snelle ontwikkeling van de crypto-industrie en de toegankelijkheid van Kaizen Finance stelt bedrijven in staat om de wereld van crypto te verkennen op zoek naar steun. Immers, crypto dankt zijn explosieve groei aan zijn gemeenschap van progressieve denkers en open-minded enthousiastelingen die dezelfde doelen nastreven als jij. Hoe tof is dat?