Een festival om te dansen én te ontspannen

Als jij een echte festival liefhebber bent, maar af en toe ook toe bent aan ontspanning, hebben wij een perfecte aanrader voor je. Op het festival Lago Lago is er voor ieder wat wils. De mix van de muziek genres funky techno, house, deephouse, ambient en disco zorgen voor een unieke vibe. De line-up bestaat uit namen zoals Dixon, Mano le Tough, John Talabot en Palms Trax. Kortom, niet de minste namen. Bekijk de website van Lago Lago voor de gehele line-up voor de 2023-editie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lago Lago (@lagolagofestival)

Hou jij echt van the full experience, dan is dit jouw feestje. Doordat er zo’n 16 uur per dag muziek wordt gedraaid voelt het echt als een mini-vakantie in eigen land. Bij de mainstage kan jij zelfs door tot in de late uurtjes. Daar wordt de muziek doorgedraaid tot vier uur in de nacht, iets wat zelden voorkomt op festivals.

Verder is er meer dan genoeg ruimte om te relaxen en jezelf te vermaken met andere activiteiten. Zo kan je verschillende yoga sessies volgen, een lekker verfrissende duik nemen en nog veel meer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lago Lago (@lagolagofestival)

De unieke locatie

Het festival vindt plaats aan het Stroombroek bij Braamt in de Achterhoek. Bij Lago Lago ben je dus omringd door de natuur. Je kan heerlijk aan het strand zitten samen met jouw allerbeste maten en tegelijkertijd genieten van de muziek. De locatie is perfect en geeft je een echt vakantiegevoel. Er is plek voor tenten, campers en er zijn plekken met of zonder stroom. Natuurlijk kunnen wij heel goed begrijpen als sommigen van jullie totaal geen fan zijn van het overnachten in een tent. Gelukkig bestaat er altijd nog de geweldige glamping experience. Het festival beschikt ook over diverse bungalows, waar jij samen met je vrienden kunt overnachten. Dus ook op het gebied van overnachten is er voor ieder wat wils.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lago Lago (@lagolagofestival)

Koop nu je tickets voor Lago Lago  2023

Het festival vindt plaats van 30 juni tot en met 2 juli 2023. Je kan kiezen voor een heel weekend of natuurlijk één dag, maar dat kan dan alleen voor op zondag. De early bird tickets zijn nu al uitverkocht, dus wees snel. Bel je maten op en fix die tickets! Bekijk hier de website voor de gehele line-up, ticketprijzen en meer informatie.