Wat is Dexsport?

Dexsport is een gedecentraliseerd wed-platform gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC). Dexsport werkt momenteel hard aan de winkel om dé website te worden van de crypto weddenschappen. Dit doen zij door crypto én betting community’s samen te brengen op het platform.

Om dit te realiseren hebben ze een platform gecreëerd met meerdere manieren om te wedden: sportweddenschappen, play to earn weddenschappen, P2P weddenschappen op wisselkoersen, NFT’s verzamelen en E-sport weddenschappen. Dexsport is het eerste platform die een gedecentraliseerd wedplatform heeft ontwikkeld, waar gebruikers zullen spelen met een gedeelde pool of liquidity en hun winsten zullen ontvangen via blockchain.

Als jij een echte ‘better’ bent, dan zal je vast wel weten dat de betting markt al enige tijd stil staat met ontwikkelingen. De reden hiervoor is dat deze markt verzadigd is geraakt door grote bedrijven die de markt willen monopoliseren. Deze ‘grote spelers’ proberen de kansen op te controleren met beperkte transparantie. En wanneer je als speler wint, dan is het moeilijk voor hen om de winsten te krijgen door vervelende identificatie procedures en lastige uitbetalingen.

Transparante sportweddenschappen op blockchain

Sportweddenschappen zijn een van de meest geaccepteerde en bekende vormen van weddenschappen. Niet alleen doordat er miljarden omgaan in deze weddenschappen, maar natuurlijk ook omdat het leggen van een betje zeer vermakelijk kan zijn.

Tegenwoordig kan dit zelfs met sporten (of teams) waarbij je misschien minder geïnteresseerd bent in de uitkomst van de wedstrijd. Er is geen grote weddenschap nodig om de opwinding aan te wakkeren, dus wordt dit ook massaal gedaan. Vandaag de dag worden sportweddenschappen meestal via internet afgesloten, via desktop of mobile. De weddenschap wordt geplaatst, en de koersen worden bepaald door een team dat alle factoren weegt. Verder is het niet echt bekend voor spelers waar de prijzen en het geld vandaan komen en ook hoe de odds tot stand zijn gekomen. Dexsport biedt hier de oplossing voor omdat er geen bookmaker nodig is om een weddenschap te plaatsen.

Dexsport betting

$DESU, de token van Dexsport

Om aan de slag te gaan met Dexsport is er ook een BEP-20 token in het leven geroepen, de $DESU token. De $DESU token kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden. Zo heb je met de token de mogelijkheid om te stemmen op voorstellen en deel te nemen aan de ontwikkeling, naast het plaatsen van weddenschappen en het creëren van én deelnemen in wed-groepen. Alle betalingen op het platform worden verzekerd door de liquiditeitspool, met snelle uitbetalingen van de bets, staking beloningen door het verstrekken van liquiditeit aan het Dexsport ecosysteem en cashbacks die je krijgt bij elke weddenschap die je maakt.

Check hier stap voor stap hoe Dexsport werkt

De toekomst van online weddenschappen

Dexsport is het eerste gedecentraliseerde crypto-wed-platform, met een visie waar decentralisatie, transparantie en innovatie de belangrijkste aspecten zijn. De leiding van het project heeft een cultuur gecreëerd waar innovatie de dominante rol speelt. Dankzij de visionaire leiders en innoverende aard, is Dexsport klaar om de traditionele bettingsites te vernieuwen. Niet alleen door het mogelijk te maken om te wedden op traditionele interessegebieden, maar ook op nieuwe, snelgroeiende markten: de E-sports markt.

Ze merken terecht op dat de miljardenbusiness genaamd E-sport snel groeit en vol kansen zit. De markt zelf groeide alleen al in 2021 met bijna 50% en is nog lang niet in de buurt van stoppen. Dexsport ziet de groeiende interesse in cryptocurrencies en E-sports en ziet de kansen die ontstaan uit deze markten.

Dus, als jij een DeFi liefhebber, betting fanaat, sportliefhebber, of gepassioneerd gamer bent, dan is Dexsport hét betting-platform voor jou.