Cryptomunten om in te investeren

Wij helpen je natuurlijk graag met deze zoektocht. Dat is dan ook de reden dat we vandaag kijken naar de 5 cryptomunten die het meeste kans van slagen hebben in de volgende bull run.

1. Ripple (XRP)

Ripple is een project dat al voor een lange tijd met veel hype en aandacht te maken heeft. Velen zagen XRP als hét cryptoproject voor de toekomst. Totdat ze ineens in een rechtszaak verwikkeld raakten.

Dit is een rechtszaak tussen Ripple, het bedrijf achter XRP en de SEC, de American Securities and Exchange Commission. De SEC beklaagt Ripple van de illegale verkoop van effecten. Ze zouden voor maar liefst $ 357 miljoen aan illegale effecten verkocht hebben.

Niet een aanklacht van niets dus, want er kwam zelfs een delisting in Amerika bij kijken. Dit houdt in dat de munt voor Amerikanen niet meer te kopen was. Mocht Ripple de rechtszaak winnen, dan betekent dit waarschijnlijk dat er mooie tijden voor XRP zullen volgen. Sta jij aan de zijde van Ripple in deze rechtszaak, dan kan het dus slim zijn om in de munt te investeren. Echter, zelfs een gewonnen rechtszaak biedt natuurlijk geen zekerheid. Doe dan ook altijd je eigen onderzoek voordat je Ripple gaat kopen.

XRP koers

2. Uniswap (UNI)

UNI is de coin die hoort bij het platform Uniswap. Uniswap is een platform dat gebouwd is op het Ethereumnetwerk en gebruikt kan worden om bepaalde coins met elkaar te swappen tegen erg lage transactiekosten. Bijzonder aan Uniswap is dat het volledig gedecentraliseerd is. Zo kun je via het platform bijvoorbeeld ETH swappen voor DAI en USDT, maar ook voor wBTC of SAND.

UNI is de governance token van het platform Uniswap. Dit houdt in dat bezitters van de token mee kunnen stemmen over ontwikkelingen op het decentrale platform. Je snapt dus wel dat de waarde van de token redelijk mee zal groeien met de grootte van het platform.

Geloof jij dus enorm in het platform? Dan kan het slim zijn om te investeren in de munt. Uniswap kun je eenvoudig en goedkoop kopen via LiteBit.

UNI koers

3. Stellar (XLM)

Stellar is een ander cryptoproject dat volgens velen in de komende bull run enorm veel potentie heeft. Het project kwam uit in 2014 en kan gebruikt worden om transacties tussen verschillende cryptomunten op een goedkope en duurzame manier te laten plaatsvinden. De cryptomunt XLM, die bij het project Stellar hoort, kende in het verleden al verschillende pieken, maar staat op dit moment iets lager dan zijn ATH (All Time High). Genoeg rek om nog te groeien, zou je dus zeggen.

Dat denken ook vele experts. Hoewel je experts natuurlijk nooit 1-op-1 moet volgen, kun je het toch als een goed teken zien. Doe echter nog altijd je eigen research voordat je ergens in investeert. Maar ben je overtuigd? Dan kan je hier Stellar kopen.

XLM koers

4. FTX Token (FTT)

FTX is een razend populaire exchange die de laatste tijd enorm snel groeit. Steeds meer mensen maken de overstap van Binance naar FTX, niet alleen omdat Binance onder druk staat, maar ook omdat FTX op zichzelf gewoon een steengoed platform is. FTT, de token die bij het platform hoort, wordt dan ook steeds populairder. HODL’ers van deze token genieten namelijk ook van verschillende voordelen. Zo zijn de handelskosten op het platform lager. Daarnaast krijgen ze hiermee een onderpand voor de handel in futures en tevens komen er voor hen voordelen kijken bij het verzekeringsfonds van FTX.

Hoe groter het platform dus wordt, hoe aannemelijker het wordt dat de munt steeds meer bezitters krijgt en er dus meer vraag is en minder aanbod. Mocht dit gebeuren, dan zal de prijs stijgen.

Gebruik deze link om FTX Token te kopen.

FTT koers

5. Chainlink (LINK)

Chainlink is een project dat het mogelijk maakt om smart contracts toegang te geven tot datasets, betaalsystemen, API’s en vergelijkbare zaken. Dit is een use-case die voor vele bedrijven in de toekomst erg bruikbaar zou kunnen zijn wanneer ze de blockchain in hun bedrijfsvoering willen implementeren en dat is dan ook één van de redenen dat experts zoveel potentie zien in Chainlink. Ook LINK kun je uiteraard kopen via LiteBit, zoals vele andere cryptomunten. Klik hier om Chainlink te kopen.

LINK koers cryptomunten