Een hoog rendement is niet mogelijk zonder een hoog risico. Als elke noob wel even een paar duizend euro per maand bij zou kunnen schrijven, zou niemand meer voor zijn plezier bussen rondrijden in Heerhugowaard, achter de kassa zitten in de buurtsuper in Veghel of in een kantoor met systeemplafond op de Zuidas mailtjes van boze klanten beantwoorden. Dat lijkt ons meer dan logisch. 

Toch vervelend dat je helemaal nergens meer rente krijgt. Slapend rijk word je niet meer met een smak geld op je spaarrekening. Althans, niet in Nederland. Gelukkig heeft Raisin daar iets op bedacht. Wij leggen het uit. 

Sparen in het buitenland

Waarom kun je wel eventjes met je gehuurde zescilinder naar de Autobahn zonder grenscontroles, maar staat je spaargeld zinloos geparkeerd in Nederland? Je hebt vast wel van het vrije verkeer van personen en goederen gehoord? Als burger van de EU heb je het recht om je geld te parkeren waar je zelf zin in hebt. Enige probleem is: hoe zeg je in godsnaam ‘bankrekening’ in het Lets? En zonder inschrijfadres wordt het sowieso lastig.

hoe geld verdienen zonder crypto sparen

Via Raisin hoef je jouw luie stoel niet uit en kun je geheel online spaarrekeningen en depositorekeningen openen; hoe relaxt is dat. Met rentes die misschien jouw cryptobroeders niet overtuigen, maar nog altijd een stuk hoger zijn dan wat je er nu voor krijgt. Al je geld in een coin investeren die benoemd is naar een meme-hond krijg je thuis toch niet verkocht.

Onveilig is het ook niet, want in de EU vallen alle banktegoeden tot een ton per rekeninghouder per bank onder een depositogarantiestelsel. Een soort van vangnet voor banken die net eventjes teveel hooi op de vork genomen hebben, zeg maar.

Klinkt interessant hè? Bekijk voor meer info de website van Raisin en begin met sparen.

In samenwerking met Raisin