Wie is Chad?

Chad is de meme-coin voor de binkies die houden van het motorboten in stripclubs, het rijden van snelle wagens en het poppen van flessen. Kort samengevat: iedere man. In principe is $CHAD niet anders dan een Doge Coin en dient het als een betaalmiddel. Net als Bitcoin, de grote papa van alle cryptovaluta die ons naar onze eerste stripclub bracht en ons leerde drinken, is CHAD in de eerste plaats een aanwinst en een bron van waarde. Meme-coins hebben laten zien dat een token geen gekke use-case te hoeft verzinnen om het bestaan ervan te rechtvaardigen. Echter is Chad natuurlijk sexy en heeft het de looks van Johnny Bravo meets Duke Nukem.

Alle informatie op een rijtje: 

Token naam: $CHAD

Exchange: Pancakeswap

Total supply: 1,000,000,000,000,000

Marketcap 14 mei 2021: 6 miljoen dollar

Word een Chad

Ben jij klaar met schattige honden meme-coins en wil jij een Chad worden? Chad is gebouwd op Binance Smart Chain (BSC), waar je je vanuit je wallet Binance Coins (BNB) kan swappen tegen $CHAD. Op de website The Chad Token word je geholpen met de juiste links om een Chad te worden.

Heb jij de boot gemist bij Doge of Shib Inu, dan is het wellicht je kans met deze paar dagen oude meme-coin. Indien de coin de waarde krijgt van een tiende Doge-coin, dan zal je inleg x100 zijn gegaan. Via deze tool kan je live de charts volgen zodat je precies op de hoogte bent van de waarde.

Een Chad wordt beloond

Wie de $CHAD coin heeft in zijn wallet wordt beloond. Zo wordt er 10% tax gerekend op iedere transactie, waarbij er 8% terug gaat in de liquiditeitspool om investeringen te beschermen en 2% wordt uitgekeerd aan alle Chads. Indien de Marketcap 100 miljoen bereikt, dan zal dit zelfs 5% worden.

Daarnaast zal er een loterij zijn, waarbij onder de CHAD-hodlers bij een marketcap van 250 miljoen (1), 500 miljoen(2) en 1 miljard (3) maar liefst zes lambo’s worden verloot.

Let op! Meme-coins zijn high risk / high reward coins. Het is gebaseerd op een hoge dosis humor en speculaties.

No financial advise :)