Crypto verdienen met blockchain games

Dit zijn games die gebruikmaken van de blockchain om een unieke ervaring te bieden. We hebben vijf van dit soort games voor je op een rijtje gezet. Check it out:

1. Virtue Poker

In het kort is Virtue Poker de grootste pokersite op blockchain. Het maakt een einde aan fraude, hacks en onbetrouwbare pokersites. Dit doet het door gebruik te maken van een eigen wallet. Hierdoor staan je tokens altijd veilig en niet op de pokersite.

virtue poker

Daarnaast is er een toffe feature die ervoor zorgt dat de kaarten geschud worden door middel van de blockchain technologie. Zo heeft er niemand – maar ook écht niemand – invloed op de kaarten die je krijgt. Het is zelfs mogelijk om een welkomstbonus van 2000 VPP tokens te verzilveren ter waarde van 1000 dollar. Je krijgt bijvoorbeeld tokens voor het inschrijven en het voltooien van 5 VPP-toernooien. Deze tokens kan je volgens weer inzetten op een dagelijkse jackpot. Hierbij wordt elke dag aan één gelukkige winnaar 0,25 ETH uitgedeeld.

Check hier de website van Virtue Poker

2. Dotmoovs

Sporten is niet altijd even comfortabel, maar het levert je heel wat voordelen op. Naast een gezonder lichaam kan je daar nu ook het winnen van crypto aan toevoegen. Dit kan allemaal met Dotmoovs. Een peer-to-peer platform waar je de competitie met anderen kunt aangaan via een app op je smartphone.

crypto games blockchain

Zo wil Dotmoovs een revolutie teweegbrengen. Via een algoritme kunnen de deelnemers speciale trucs en bewegingen ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan een balletje hooghouden. Hiermee kan je de strijd aangaan met anderen en als je wint krijg je $MOOVs en andere beloningen. Zo brengt het de wereld van sporters en cryptoliefhebbers samen. En voor de echte voetballiefhebbers: jullie zullen de ambassadeurs van Dootmoovs wel kennen. De legendarische voetballers Luis Figo en Ricardo Quaresma stelen de show in de video hierboven.

Check hier de website van Dotmoovs

3. Axie Infinity

Axie Infinity is een game gebaseerd op NFT, ontwikkeld door de Vietnamese studio Sky Mavis. Ze gebruiken de op Ethereum gebaseerde cryptocurrency AXS (Axie Infinity Shards) en SLP (Smooth Love Potion). Het is momenteel de duurste NFT-collectie met meer dan 42 miljoen dollar aan verkopen in juni 2021. Voor veel mensen in arme landen is game cryptocurrency dan ook een bron van dagelijks inkomen.

axie infinity crypto game

In het spel dat speelbaar is op Windows, Android, macOS en iOS kan je kleine wezentjes verzamelen, fokken, opvoeden, laten vechten en ruilen. Deze heten ‘axies’ en zijn gedigitaliseerd als NFT’s. Voordat je wil spelen, moet je eerst minstens drie axies hebben. Sinds 2019 kan je dan ook virtuele land kopen in het spel. Zo is Axie Infinity een wereld op zich zelf.

Check hier de website van Axie Infinity

4. Exeedme

Misschien droomde je als tiener ook wel van een loopbaan als professioneel Call of Duty speler. Helaas is dit slechts weggelegd voor de mensen met de allersnelste reflexen. Door Exeedme komt daar nu verandering in. Ze willen namelijk een revolutie teweegbrengen in de game-industrie. Het is dan ook het eerste Play2Earn gaming-platform gebouwd op de blokchain.

exeedme

Ze stellen hiermee gamers in staat geld te verdienen voor bijzondere prestaties tijdens het spelen van hun games. In plaats van vroeger dat dit geld alleen bij de allerbeste spelers belandt, is Exeedme er voor gamers van elk niveau. Het crypto verdienen werkt via het uitdagen van vrienden, mensen die op je wedden en het staken van $XED zorgt er ook voor dat je NFT-belongingen ontvangt die zullen toenemen in exclusiviteit en schaarste. Het mooie is dat Exeedme ook werkt met Call of Duty: Warzone. Elke dag wordt er zo’n 714 dollar aan prijzengeld uitgedeeld aan spelers.

Check hier de website van Exeedme

5. Upland

Eerder kondigden wij Upland al aan als ‘The big next thing in crypto’. Met deze game kan jij echt geld verdienen als digitale vastgoedmakelaar. Upland is te zien als een virtuele versie van de aarde, zoals wij hem kennen, met eigendommen zoals gebouwen, treinstations en andere plekken. Al deze eigendommen kan je kopen, verkopen en ruilen met andere spelers, waarbij er gebruik wordt gemaakt van eigen valuta van Upland (UPX). Deze munt is vergelijkbaar met andere cryptovaluta’s, maar is alleen in de game te gebruiken. Zo wordt er voorkomen dat er met UPX gehandeld wordt buiten de controle van de makers van Upland. Door slim te handelen, jaarlijkse rendementen, deel te nemen aan events en speurtochten kan jij UPX verdienen.

upland game crypto verdienen blockchain

Dat Upland een groot succes is, dat is zelfs een understatement. Zo’n twee maanden geleden kondigden de makers van de game uit dat er meer dan 1 miljoen eigendommen verkocht zijn. Zo komen ze steeds dichterbij de échte aardbol.

Check hier de website van Upland