Het gebruik van blockchain en het effect op het beheer

Naarmate er meer implementaties komen, wordt aan meerdere behoeften van één gebruiker voldaan. Er kan nu al onbetwistbaar worden beweerd dat miljoenen gebruikers het gebruiken voor meer dan financiële basistransacties. Velen tokeniseren content via NFTs, maken plezier en verdienen tegelijkertijd met P2E games, werken virtueel samen in de metaverse of delen hun foto’s voor token beloningen. Zo is dus te zien dat de blockchain een steeds belangrijkere rol speelt in verschillende levens.

Echter, hoe meer gebruikersbehoeften worden vervuld, hoe groter het probleem van taakbeheer, nabijheid van diensten. Om in perspectief te zetten, gebruikers die in-game items verzamelen van een bepaalde web-3 game-uitgever kunnen geen marktplaats vinden om hun semi-fungible tokens (SFTs) te noteren, NFT’s van eender welke verzameling X is meestal niet onderpandbaar om leningen te krijgen van eender welke kredietverstrekker, of een leveraged trading positie te openen op een CEX of DEX. We kunnen dit echter niet onder het tapijt vegen als onhaalbare mogelijkheden. Zij zijn in feite haalbaar en pragmatisch.

Al deze uitdagingen vloeien voort uit het feit dat, hoewel web3-toepassingen zich snel ontwikkelen om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen, er nog geen inclusieve productpakketten zijn die een holistische benadering hanteren om de gemiddelde gebruiker van web3-diensten toegevoegde waarde te bieden. Zoals het er nu voor staat, moet de gebruiker op zoek naar de verschillende aanbieders van oplossingen om aan zijn behoeften te voldoen, meerdere vergoedingen betalen, zich vertrouwd maken met de verschillende tools, en leven met de meestal afwezige cross-product ondersteuning.

Er is momenteel nog geen goede reden waarom NFT’s, DeFi, en andere web3 toepassingen geen gezonde mix zouden kunnen hebben, en allemaal van een enkele dienstverlener om uniforme toegang of doorgang te maken tot tenminste de meest overheersende aspecten van Web3, in essentie DeFi, NFT’s en recent, naming services.

Bictory Finance neemt hier een voorbeeld aan; naast het ontwerpen van een toevluchtsoord voor DeFi & NFT investeerders, wil het een verenigde hub creëren met overlappende hulpprogramma’s om de klantgerichte doorgang te worden die enthousiastelingen en veteranen gebruiken bij het betreden van de Web3 ruimte.

 

Een inclusief ecosysteem voor alle gebruikers

Prolific is misschien wel de meest accurate definitie voor het jonge Web3 bedrijf, want in zo’n korte tijd van nog geen half jaar, heeft het bijna vier producten gelanceerd die gericht zijn op hetzelfde publiek, maar met te combineren mogelijkheden. Van een NFT collectie naar een NFT marketplace, dan een gecentraliseerde beurs en een naming service, Bictory Finance positioneert zich strategisch om zich te onderscheiden met het inclusieve ecosysteem dat het zal bieden aan zijn gebruikers – waar een gebruiker bijna al zijn behoeften kan voldoen op één plaats!

Noem het een one-stop shop, een complete product suite, of een kantoor; het maakt gebruik van deze voorsprong om te innoveren rond voorzieningen om werkelijke waarde te bieden, betere klantenservice en een kosteneffectieve leider te worden die Bictory Finance zal onderscheiden van alle andere projecten.

Oplossen van gebruikersproblemen, consolideren van de productbeveiliging

Het nut van deze NFT’s kan uitgroeien tot een geheel nieuwe reeks wanneer geïntegreerd in BictoryEX, Bictory Finance’s gecentraliseerde beurs. Enkele mogelijkheden zijn NFT staking om rendement te verdienen in haar op Solana gebaseerde project token, $BT, meer korting in exchange fees, en notering & IEO voorkeuren. Hoe zit het met de combinatie met een blockchain naamgevingsdienst? Het is al groeiende speculatie dat meer hechte en gevalideerde gemeenschappen worden gebouwd op deze manier. Natuurlijk zal haar token ook een aantal van deze rollen spelen in haar nut, maar dat zullen meer wijdverspreide en meer diepgaande nutsvoorzieningen zijn.

De reeks producten die Bictory Finance op de markt heeft gebracht, kan worden gekruist om nieuwe nutsvoorzieningen te ontketenen die gebruikersproblemen beter zullen oplossen, haar productveiligheid consolideren en haar laten opvallen terwijl ze dat veilige en verenigde productecosysteem creëert voor NFT’s, DeFi-enthousiastelingen en -beleggers. Bictory’s verzameling van producten, in aanvulling op haar inclusieve drive, geeft het veel ruimte voor experimenten voor zowel de markt passende dan leidende – het baren van use cases, DeFi en NFT gebruikers misschien zelfs nooit gedacht dat ze nodig hadden.