Jacks’ Cigar Bar & Lounge

Jacks’ Cigar Bar & Lounge is een bar toegewijd aan de sigaar. Heerlijk een sigaar roken met een goed glas whiskey in de hand. De bar is gevestigd aan de Scheepstimmermanslaan. Hier kun je genieten van een van de 60 sigaren uit het assortiment en natuurlijk ook van een goed whiskey uit het fijne whiskey assortiment. Jack’s Cigar Bar & Lounge is dagelijks vanaf 16:00 geopend.

whisky plekken man man

The Cat Café & Cigar Lounge

The Cat is een ideale plek om een lekker glas whiskey te drinken. De bar is gevestigd om de hoek bij de Rotterdamse Schouwburg. Het is een ongedwongen ontmoetingsplek in Rotterdam. Het is een plek waar nog gerookt mag worden. Gevuld met de geur van bier, rum, whisky, Dominicaanse en Cubaanse sigaren. Onder het genot van de klanken van zwoele en uitdagende jazz- en loungemuziek. Ook zijn er diverse speciaalbieren en wijnen te bestellen. Bovendien is er speciaal ventilatiesysteem waardoor de bar ook voor niet-rokers goed te doen is.

WHisky plekken manman

The Stirr

The Stirr is een klassieke cocktailbar. Hier kun je verschillende speciale cocktails bestellen, dus ook een aantal die met whisky zijn gemaakt. De bar is gevestigd aan de Eendrachtsweg en is zeker een bezoek waard. The Stirr is mede dankzij een crowdfuning opgezet. Ze willen een rauwe en mysterieuze sfeer uitstralen. Daarnaast werken ze graag zonder kaart, je geeft aan welke smaken je lekker vindt en zij maken voor jou een goede cocktail.

rotterdam whisky manman