We kunnen niet wachten om de latten van zolder te halen, de thermosokken bij elkaar te zoeken en de perfecte playlist voor in de auto te maken. We betrappen onszelf erop dat we dagelijks de weersverwachtingen checken, hopende op een dikke lading verse poedersneeuw.

Trap_animated

Het belangrijk dat je je goed voorbereidt. Een goede set winterbanden, voldoende lekkers voor in de auto en de juiste kleding. Je snowboard staat glanzend in de wax en je skibril glanst als nooit tevoren. Het liefst zou je alvast een piste pakken, je bochtenwerk oefenen en waar nodig je techniek aanpassen. Echter, wordt dit lastig in Nederland. Behalve voor Mees van Lierop. Mees is freeskier bij Protest en pusht zoals in de onderstaande video te zien is zichzelf en zijn gear altijd tot een next-level.

En om te zorgen dat ook dat jij goed voorbereid op wintersport gaat hebben we de volgende essentials voor jou geselecteerd.

protest skikleding man man

Insider

Protest €200 Shop nu
protest skikleding man man 2

Lord

Protest €150 Shop nu

 

Ben jij klaar voor kilometerslange pistes, sneeuwpret en de ultieme wintersport ervaring? Met deze essentials ben jij er klaar voor.