1. Een koel biertje in de hand en je voeten in het zand

De locatie is een van de redenen waarom jij naar Oranjebloesem wil. Chillen in het zand, met je biertje aan het water en dansen tot de zon onder gaat. Blijburg aan zee, met zijn uitzicht over het IJmeer laat je ontsnappen van de dagjesmensen. Wat ons betreft dé perfecte locatie voor een feestje.

oranjebloesem man man 2

Foto via

2. Eigenzinnige artiesten

De line-up van Oranjebloesem is er eentje om over te spreken! Met enkele live optredens van Âme, Ata kak, Lövestad en Extrawelt zullen de beste technobeats jouw oren bereiken. Hiernaast ga je genieten van Dekmantel Soundsystem, Barnt, Optimo, Dominik Eulberg & Gabriel Ananda en vele anderen. Met deze line-up zou zelfs onze Wily uit z’n plaat gaan.

Bekijk hier de Line-up:

oranjebloesem-koningsdag-lineup-manman

3. Live-stage primeur

Dit jaar zal er voor het eerst een live-stage aanwezig zijn op het festival en dit kan jij meemaken. Bij de stage ‘Op de heuvelrug’ zullen verschillende artiesten live hun muziek ten gehore brengen. Door met de muziek te reageren op het publiek, zullen zij ervoor zorgen dat jij hier je beste dansmoves eruit kunt gooien.

oranjebloesem man man

4. Doorgaan op Nachtbloesem

Om 20.00 loopt Oranjebloesem tot zijn einde, maar niet getreurd. Jij hebt natuurlijk nog lang niet genoeg van deze heerlijke beats en kunt lekker door feesten tijdens Nachtbloesem. Vanaf Blijburg aan zee verplaats je naar The Loft, een luxe penthouse op de 16e verdieping van de A’DAM toren, waar je uitzicht hebt over de hele stad. Een klein nadeel, Nachtbloesem is helaas al uitverkocht. Maar dit wil je een keer meemaken, dus volgend jaar een nieuwe poging.

Win 2 x 2 kaarten

Kortom, hier wil je bij zijn. En dan kunnen wij je heel blij maken, wij mogen namelijk 2 x 2 kaarten weggeven. Maak je vriend blij met deze kaartjes voor het leukste feest van Amsterdam en geniet samen van de beste platen. Het enige dat je moet doen is een mail sturen naar redactie@man-man.nl en ons overtuigen waarom jij deze kaartjes moet winnen.