Na twee-maanden digitale romantiek vond Pieter Cirk (41) het tijd om de liefde van z’n leven te real-life te ontmoeten. Hij vloog naar Hunan (China) en wachtte op Changsha Airport 10 dagen lang op Mevrouw Zhan (26).

Vliegveld china man man

Pieter vertelde aan de Chinese media dat hij Zhang had ontmoet op een dating app. De vonk sloeg al gauw over bij Pieter en hij boekte binnen no-time een ticket om haar persoonlijk te ontmoeten. Echter kwam Zhan nooit opdagen. Pieter liet het hier niet bij zitten en weigerde om weg te gaan. Hoe dan ook zou hij Zhan ontmoeten en hij besloot te wachten op haar. Hoe romantisch. Aan het dagenlang gewacht kwam uiteindelijk een bitter einde. Pieter werd opgenomen in het ziekenhuis doordat hij fysiek zo uitgeput was nadat hij welgeteld 10 dagen lang had gewacht op het vliegveld.

vliegveld china

Zhang, die ook haar zegje op de Chinese televisie mocht doen vertelde dat toen Pieter arriveerde op het vliegveld, ze plastische chirurchie onderging in een andere provincie. Hier was ze dusdanig druk mee dat ze de telefoon niet op kon nemen. Logisch.

Ook vond Zhang het een vreemde situatie. Pieter zou plots een foto van de vliegtickets hebben gestuurd. Zhang dacht in eerste instantie dat dit een grap was..

Schermafbeelding 2016-08-02 om 16.44.38

Pieter is na in het ziekenhuis behandeld te zijn, met een gebroken hart teruggevlogen naar Nederland. De twee hebben besloten hun online-relatie voort te zetten. Pietertje toch..