Enerzijds is je schoenkeuze belangrijk om aan te geven wie jij als persoon bent, anderzijds is het belangrijk dat je schoenen passen bij je outfit. Het moet namelijk goed matchen bij de soort broek die je aan wilt trekken. Het kan namelijk je outfit maken óf breken. Daarom is het belangrijk dat jij weet hoe je jouw broek moet matchen met je schoenen.

1. Jeans

De jeans is het populairste item van de hele wereld. Voor aankomend najaar kun je jeans in verschillende kleuren als blauw, zwart en grijs dragen. Bij dit item past elk type schoen. We laten je hieronder een paar combinaties zien:

heren outfit broek schoenen matchen heren MAN MAN heren outfit broek schoenen matchen heren MAN MAN heren outfit broek schoenen matchen outfit MAN MAN

Blauwe jeans || Bij een blauwe jeans past bijna elk type schoen vanwege de kleur. Echter is het ook belangrijk dat je kijkt naar wat voor model jeans je aantrekt. Is het een broek met damages erin? Ga dan bijvoorbeeld voor sneakers als All Stars, Vans of Stan Smith‘s. Is het een minimalistische slim cut jeans? Trek er dan donker bruine Oxford shoes bij aan.

Zwarte Jeans || Bij een zwarte jeans kun je niet elke kleur schoen rocken. Kleuren als groen, zwart, wit en grijs adviseren we je om te dragen. Deze kleuren werken namelijk goed bij de kleur van je broek.

Grijze Jeans || Ook hier ben je beperkt qua kleur schoenen. Bij een grijze jeans geven wij de voorkeur aan schoenen in de kleuren zwart, wit (wellicht niet echt handig vanwege het weer) en blauw.

2. Smart pants

De populariteit van de smart pants wordt met de dag groter. Dit item komt veelal voor in het zwart en verschillende tinten grijs en blauw. Het fijne aan dit item is dat je zowel een smart look als een casual look kan creëren. Je outfit krijgt een andere look en feeling wanneer je bijvoorbeeld een grijs smart pants aantrekt met (minimalistische) sneakers óf wanneer je deze broek combineert met brogues.

heren outfit broek matchen schoenen hherfst outfit MAN MAN heren outfit herfst combineren broek schoenen matchen MAN MAN

3. Chino’s

Met een chino kan je meerdere kanten op qua style en vrijwel elke schoen kan je bij dit item rocken. Je kan bijvoorbeeld voor een echte “houthakker” look gaan door een khaki kleurige broek te combineren met boots met daarboven op een donkerblauw denim shirt en trui. Voor een smart casual look kan je bijvoorbeeld een grijs/groene chino combineren met loafers met daarboven een Oxford shirt en een donkergrijs vest.

Schermafbeelding 2016-10-20 om 10.52.19 heren boots outfit mannen 1heren MAN MAN heren boots outfit mannen heren MAN MAN

4. Joggerpants

Joggerpants worden steeds populairder. Dit kledingstuk kan zowel sportief als smart casual gedragen worden. Voor aankomend seizoen kun je het best een jogger in donkere kleuren als navy blauw, army green, grijs of zwart aanschaffen. Deze kleuren werken goed en zijn eenvoudig te combineren. Dit item kan je combineren met sneakers, boots, loafers en borgues.

Heren outfit schoenen broek matchen combinatie MAN MAN heren broek schoenen matchen joggerpants MAN MAN

Mix & match je outfit met deze stijlvolle jackets, truien en schoenen om de ultieme herfst look te creëren. Oh, vergeet niet naar de barber te gaan voor het herenkapsel van 2016!