Dead by Daylight

 

Dead by Daylight is een 4 v 1 horror multiplayer game waarbij je uit de handen van een bloeddorstige moordenaar moet blijven. Eén speler neemt de rol van killer op zich, de andere 4 moeten proberen te overleven. 23 juni is de release datum.

dead by daylight man man

Dead by Daylight

PS4 €35 Shop nu

Crash Bandicoot: N Sane Trilogy

Crash maakt zijn comeback in Crash Bandicoot: N Sane Trilogy. Deze game bundelt de remastered versies van de eerste 3 Crash Bandicoot games. Haal jouw favoriete herinneringen op met deze nostalgische games. En dat in 4k kwaliteit. Wat wil je nog meer? Vanaf 30 juni kun je deze nostalgische game bestellen.

Crash bandicoot man man

Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy

PS4 €40 Shop nu

MotoGP 17

Hoewel het MotoGP seizoen al een tijdje bezig is, komt nu ook de release van de game dichterbij. De nieuwste officiële MotoGP-game komt met alle coureurs, teams en circuits uit 2017. Daarnaast is de game geüpdatet met de nieuwste reglementen. Ook zal de Red Bull Rookies Cup beschikbaar zijn. Vanaf 15 juni kun je deze game bestellen.

motogp 17 man man

MOTOGP17

PS4 €60 Shop nu
motogp 17 man man 2

MOTOGP17

Xbox One €60 Shop nu

WipEout Omega Collection

WipEout Omega Collection is wederom een remasterd bundel. In deze collectie maken WipEout HD, Fury en 2048 hun comeback. Of je jouw tegenstanders voorbij raast in een van de snelle bochten of dat je ze liever van de baan af schiet, er is altijd wel een manier om de race te winnen.

wipeout man man

Wipe out Omega Collection

PS4 €40 Shop nu

DiRT 4

Het welbekende DiRT racespel is terug met het vierde deel in de reeks. Rijd met enorme snelheden door iets te smalle landweggetjes of oefen je drift skills in de freeplay area. Daarnaast wordt de ‘simulation mode’ geïntroduceerd. Een pittige race modus, waarbij de skills van alleen de échte racefans op de proef worden gesteld. DiRT 4 is vanaf 9 juni te bestellen.

dirt 4 man man

DiRT 4

PS4 €60 Shop nu
dirt 4 man man 2

DiRT 4

Xbox One €60 Shop nu