De eerste Deadpool was hilarisch. De film is gevuld met brute grappen en ongelofelijk veel verwijzingen. Zo ook na de aftiteling, hier werd al gehint naar een vervolg. En nu is hij daar, de eerste teaser!

Deadpool 2

Zoals we van Deadpool gewend zijn, is ook deze teaser geen standaard “actieheld” teaser. In de trailer zie je Deadpool (Ryan Reynolds) door een grimmige, grauwe straat lopen. Iets verderop wordt een oude man beroofd terwijl hij onder schot wordt gehouden. Deadpool reageert (zoals elke actie held dat zou doen) instinctief en wilt de man redden. Hij moet zich echter wel eerst even omkleden en dit gebeurt natuurlijk op een “Deadpool” manier.

Ook deze trailer is gevuld met easter eggs, zo wordt er gebruik gemaakt van de Superman theme song en heeft Stan Lee ook hier een cameo. Daarnaast wordt er ook verwezen naar Logan en kunnen ze het niet laten om ook even Hugh Jackman na te doen.

Deadpool (Ryan Reynolds) reacts to Colossus’ (voiced by Stefan Kapicic) threats.

Zoals het er nu naar uit ziet, wordt de film op 2 maart 2018 in de bioscoop verwacht. Dit duurt jammer genoeg nog wel even.