Jubilee

Jubilee mag zich, met een lengte van maar liefst 110 meter, Nederlands grootste jacht ooit noemen. Het reusachtige schip werd gebouwd door Oceanco, een Alblasserdamse ‘botenbouwer’ die gespecialiseerd is in het bouwen van superjachten. Jubilee ging afgelopen februari voor het eerst te water. Nu, nog geen 3 maanden later, is de eigenaar uitgekeken op het jacht. De exacte reden voor de verkoop is niet bekend, de vraagprijs daarentegen wel. Zo zou de nieuwe eigenaar een schappelijke 275 miljoen euro moeten betalen voor de Jubilee.

superjacht jacht jubilee man man 2

Een investering die jou de toegang biedt tot ongekende luxe. Zo beschikt het jacht over onder andere een heliplatform, groot zwembad met ingebouwd aquarium en een beachclub. Genieten van deze luxe doe je niet alleen natuurlijk en daarom is er voldoende plek voor al je vrienden. Zo zijn er 15 luxe hutten voor twee personen. Zo kan iedereen blijven tukken na een nacht goed gefeest te hebben. De dag erna uitbrakken doe je het liefst alleen, daarom beschikt de eigenaar over een privé dek, zodat je van niemand last hebt. Wat wil je nog meer?

superjacht jacht jubilee man man 3

Het enige wat je moet doen om volledig in Wolf of Wall Street stijl te kunnen feesten, is €275 miljoen betalen. Eenmaal de prijs te hebben betaald, is het wellicht handig om een mooi stulpje uit te zoeken waar je het jacht kunt aanmeren. Wat past beter dan deze originele Great Gatsby mansion?