Omnia Nightclub

Omnia Nightclub heeft pas in 2015 zijn deuren geopend, maar is nu al één van de populairste en beste clubs op de strip. In deze club komen al je bekende Nederlandse DJ’s zoals Afrojack, Armin Van Buuren, Calvin Harris, Nicky Romero, Martin Garrix en nog veel meer. Maar wie er achter de DJ-booth staat, is ineens veel minder belangrijk als je deze club binnenkomt. De grote kroonluchter die midden in de club van vier verdiepingen hangt, trekt namelijk direct je aandacht. Door het airconditioning systeem in de club, die er voor zorgt dat je minder zweet én dat je drankje gekoeld blijft, hoef je ook niet meer naar buiten om frisse lucht te halen. Wil je toch even naar buiten? Dan kan je gewoon terecht op het dakterras, waar ook weer een DJ voor je klaar staat. Ook kan je in deze club in een aparte zaal terecht als je meer van hiphop houdt in plaats van EDM.

beste clubs Las Vegas man man

XS

Een onmisabe club in dit lijstje is genaamd XS. Over de club wordt ook wel gezegd dat het één van de meest luxueuze nachtclubs op aarde is. Met een oppervlakte van zo’n 10.000 m2, een terras, zwembad en het ontwerp dat is geïnspireerd door de rondingen van een menselijk lichaam snappen wij waarom! Resident DJ’s bij XS zijn Avicii, David Guetta, Alesso, Kaskade, Zedd, Major Lazer, Martin Solveig en Diplo. Een nacht in XS mag niet ontbreken tijdens jouw trip naar Las Vegas.

beste Clubs Las Vegas man man

Marquee Nightclub

Als je dacht dat XS al een grote nachtclub was, dan heb je het mis. Marquee Nightclub in Las Vegas telt namelijk zo’n 15.000 vierkante meter. Deze club heeft alles wat je hart begeert, van zwembad tot dakterras met uitzicht over de hele stad. Ook is er een aparte zaal genaamd ‘Boom Box’ voor de hiphopliefhebbers onder ons. En als jullie iets speciaals te vieren hebben, kan je dit in de aparte VIP-lounge doen. En als je dacht dat dat het wel was, think again want deze club heeft ook een dayclub waar ze buiten de vetste poolparties organiseren.

clubs las vegas man man 01

Drai’s Nightclub

Zorgvuldige aandacht voor detail, massieve LED-verlichtingssystemen en moderne technologie smelten samen om een sensuele ervaring te creëren bij Drai’s Nightclub. Vanuit deze nachtclub kijk je uit over de hele strip van Las Vegas terwijl je danst op nummers van de beste hiphop artiesten. Terwijl de nachtclub bij de lancering meer gericht was op EDM, zijn ze steeds meer richting hiphop gegaan. Nu zijn er binnen deze club regelmatig live artiesten zoals Chris Brown, The Weeknd, Tyga, Future, Big Sean en nog veel meer andere artiesten. Ook bij Drai’s Nightclub kun je, net als bij Marquee Nightclub, buiten terecht aan het zwembad.

beste clubs las vegas man man 05

Hakkasan

Als je niet alleen van een goed feestje maar ook van een goed bord eten houdt, dan is Hakkasan zeker een bezoek waard. Deze club is namelijk verdeeld over vijf verdiepingen met daarop dansvloeren, lounges en restaurants. De eerste twee niveaus zijn voorzien van het hoofdrestaurant, waar chef-kok Ho Chee Boon meesterlijke Kantonese gerechten serveert. De derde verdieping bestaat uit de Ling Ling Lounge en de Ling Ling Room, waar je terecht kan voor hiphop muziek. De bovenste twee verdiepingen bestaan uit de hoofdzaal en het balkon, waar DJ Tiesto en Calvin Harris regelmatig draaien. Andere artiesten die hier regelmatig optreden zijn: Dada Life, Sebastian Ingrosso, The Chainsmokers, Steve Aoki, Lil Jon, Borgeous, W & W, 3LAU, Axwell en Showtek. De dansvloer wordt omringd door talloze VIP-tafels in een halve cirkel richting de DJ-booth, waardoor elke tafel goed zicht heeft op de DJ.

beste clubs las vegas