Marktkantine – Amsterdam

De Marktkantine is er ééntje om mee te beginnen, want de nog ‘nieuwe’ club wist zich al snel te bewijzen met misschien wel de beste line-ups van Nederland. Niets is te gek. Het is de uitvalbasis van onder andere Kris Kross waar je heel de avond op R&B kan glijden, net als die Âme waar je heerlijk kan wegdromen op melodische elektronische muziek.

15 April – Legowelt 
5 Mei – David August 
15 Mei – DJ Harvey

marktkantine

Arcade – Eindhoven

De naam doet het al vermoeden, want in Eindhoven kan je een potje Street Fighter spelen tussen de danspasjes door. De club heeft namelijk een aantal consoles en een line up met voornamelijk dubstep, deephouse en techno.

23 April – Melodiep

arcade eindhoven

Bar – Rotterdam

Deze plek is uniek. Als jij een vrije vogel bent en niets liever doet dansen op disco plaatjes, dan moet je naar Bar in Rotterdam. De locatie is knus, gezellig en wie graag zijn dansmoves wil showen kan dat doen recht voor de DJ-Booth. Heb je geen zin om te dansen, maar heb je wel honger? Ga dan voor de Caribische BBQ en bestel de jerk chicken.

9 april – Red Light Radio
23 April – BORDELLO A PARIGI

Bar rotterdam

Basis – Utrecht

Aan de Utrechtse grachten bevindt de thuisbasis van vele studenten, want van donderdag tot zaterdag is het hier feest. Je zult hier zelden ‘mega’ grote namen treffen, maar vooral talent van eigenbodem. Als je het ons vraagt is dit de beste plek om je nacht door te brengen in Utrecht

29 april – Detroit Swindle
2 juli – Surgeon 

Basis utrecht

De school – Amsterdam

Iets meer dan een jaar geleden viel het doek voor Club Trouw, waardoor er voor vele een gat viel in het Amsterdamse nachtleven. Een jaar verder startte de jonge honden van Club Trouw een nieuwe club, De School, in een verlaten middelbare school in Amsterdam west. Bij binnenkomst wordt je ontvangen door een goed verlichtte ruimte met klassieke muziek, maar wie de trap afloopt naar de fietsenkelder komt in een donkere ruimte waar zware bassen om je oren vliegen.

20 mei – Hunee – Young Marco
22 April – Midland – Job Jobse

De-School-Amsterdam-

Paradigm – Groningen

Ver van alle grote steden in het noorden van Nederland bevindt zich het pareltje Paradigm. Een ongekende club die afgelopen jaar de titel kreeg, de beste underground club van de Benelux. In deze club komen de grootste technohelden aanbod, dus ben jij een ravende noordeling dan vind je hier je heil.

26 April – Koningsnacht met o.a. Joris Voorn en Roman Flugel 

paradigm

Doornroosje – Nijmegen

Doornroosje werd in 2015 verkozen als beste poppodium van Nederland, maar ook bewijst deze plek in de nachtelijke uurtjes een beste club te zijn. Een breed scala aan muziekstijlen maakt deze club voor iedereen toegankelijk. Je kan hier dubben, rave, discodansen en bounce.
14 Mei – Give it dub – Jungle editie
21 Mei – Chris Liebing 

doornroosje

Toffler – Rotterdam

In een oude metrohalte in Rotterdam bevindt zich de gevestigde naam Toffler. De club kent een ongekende knusse sfeer door zijn verlichting en het lage plafond. Hier kom je vooral als je van techno houdt, want alle grote namen komen in de Toffler.

15 april – Harvey  Mckay 

toffler

Pip – Den Haag

Last but not least is Pip, de ballenbak van Den Haag. Het is altijd feest en dat is mede te danken aan de line-up die voornamelijk bestaat uit discohelden en funky dj’s.
23 April – Outerspace 

dj harvey pip